Μπαταρίες

bannerbatΣτο συνεργείο μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα μπαταριών Banner.

Η Banner βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες μπαταριών αυτοκινήτου στον κοσμο. Προμήθευει πολλές σημαντικές κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Audi, BMW, VW, Chrysler, Porsche και Mercedes με μπαταρίες για την πρώτη τοποθέτηση. Τα προϊόντα Bannerέχουν έχουν αποδείξει την αξία τους στο κρύο της βόρειας Σκανδιναβίας και στην ζέστη της Αφρικής.


Η καρδιά του αυτοκινήτου είναι η μπαταρία. Δίνει την ενέργεια εκκίνησης σε κάθε όχημα. Η Banner με τη μακρόχρονη εμπειρία της και πάντα με καινοτομίες, παράγει μπαταρίες υψηλής ποιότητος και εγγυάται αξιόπιστη λειτουργία. 

Η εμπιστοσύνη των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων στα προϊόντα της, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχουν ενδοιασμοί στην επιλογή ενός προϊόντος Banner. 

Uni BullUni 100

Η νούμερο ένα στον κόσμο. Η μπαταρία με τους τέσσερις πόλους, το χαμηλό ύψος και με την πατέντα Accusafe για προστασία από διαρροές.

 

 

Starting BullStarting 100

Η κλασική μπαταρία για οχήματα με εργοστασιακό εξοπλισμό.
 
Καπάκι με κεντρικό κύκλωμα εξαερισμού Euro-Din. Με επίπεδη επιφάνεια και εσωτερικό αεραγωγό που επιτρέπει τις αναθυμιάσεις να εξέρχονται από ένα σημείο στα πλάγια της μπαταρίας. Η διαχρωνική μπαταρία της Banner.

 

Power BullPower 100

Επαναστατική τεχνολογία με πλάκες ασβεστίου, καλύπτει τις απαιτήσεις των οχημάτων νέας τεχνολογίας και είναι απαραίτητη για όλα τα οχήματα από έτος κατασκευής 1997 και μετά. Η Banner, ανταποκρινόμενη στις αυστηρές απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, δημιούργησε την μπαταρία του μέλλοντος εφαρμόζοντας την τεχνολογία Ασβεστίου/Ασβεστίου.

Επικοινωνείστε μαζί μας!

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Επικοινωνία

Τσιαντούλας Βασίλειος 
5ο χλμ. Τρικάλων Καλαμπάκας 
Τηλέφωνο: 24310-72508 
Κινητό: 6937-146500
 
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.tsiantoulas.gr